Tar bloggpaus...

. :/
SES! :(

Dagen outfit och facelook!


Så länge den starkaste stjärnan lyser kommer jag älska dig

Idag vaknade jag drygt en halvtimma innan min skola började, väldigt stress! Så jag ser inte speciellt fräsh och fixad ut idag.. Efter skolan kanske jag ska vara med älskling en liten stund innan min träning börjar som jag ska på i en timma! Mycket mer om dagen vet jag inte så jag bloggar senare! Puss!


Tonade håret igår!

Vad tycker ni? :D Och jag ska börja blogga idag eller imorrn! ;)
puss!

Har inte bloggat på länge..

Jag vet, jag har typ glömt bort min blogg! Förlåt alla men nu här under påsklovet ska jag försöka skriva så mycket jag hinner iaf!
Igår på Påskafton vart jag bara hemma med familjen och ätit m.m. Sedan fram mot kvällen åkte jag hem till babe och sovde där, jättemysigt! ♥ Och vi är ju så "normala" hela tiden också och det är jättekul..! Nej men, jag har det alltid bäst och mysigast med Theo min endast riktiga bästa kompis och babe, om jag ska vara ärlig..♥
Idag vaknade jag upp hemma hos babe då och vi gjorde inte mycket då heller, mer en att umgicks och myste inne i det fina vädret som var idag här i Göteborg! Sen vid åtta tiden på kvällen gick jag hem och åt lite pizza som mamma hade varit och hämtat åt mig, efter det har jag bara chillat!
Imorrn blire av till farmor med familjen och äter brunch, efter det vet jag inte vad jag gör förutom klockan 18 som jag måste gå till kyrkan (dethar med konfirmationen att göra) på gudstjänst.
Nu har inte jag så mycket bilder här på datan som är nya och sånt eftersom jag använder nästan aldrig mera datan! jag använder mer mobilen, fast jag kan typ inte blogga i den för inlägg och bilder vill aldrig komma upp i bloggen och allting är bara allmänt jobbigt..
xoxo L

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort