Gymnastik

Hejs svejs! Just kommit hem från Eriksberg efter att ha varit med Kaj (Emilia Johansson), vi gjorde inte så mycket men vi tänkte renovera om i hennes rum men kom inte så långt... Haha, men right now I just chill'in with music and blogiiish! Nä men.. Fast jo. Jag drar typ om en halvtimma till gympan. Har inte mycket mer att säga nu, men här har ni en gammal bild på mig, har inte lust att ta egopix när man ser ut som rena helvetet!

xoxo L

TV-TIME!

Ska just nu sätta mig i soffan, sedan koka lite te och kanske ta litet och äta.
Dessa program ska jag kolla på idag!
19:30-20:00 Halv Åtta Hos Mig
20:00-21:00 Familjen Annorlunda
21:00-22:00 Det Okända
22:00-23:00 Big Brother
Haha, många program! :D Men ja, bloggar mera senare!
xoxo L

Hos kusin

Har nyss slutat praon och drog direkt till min kusin, fast hon hade inte kommit hem från skolan än och min farmor var där och passade henne :P Alltså hon är 13! Men just nu sitter vi och inte gör någonting, vi kommer väl på någonting snart! :D Jag åker hem vid 18:00 tiden så jag bloggar mera då! ;)
Men här bjuder vi på lite suddiga bilder men men... ♥



Prao

Morning morning! Håller på att göra mig i ordning inför dan! Jag praoade förra veckan och ska göra det hela denna veckan också. Jag börjar 09:30 men bara för min prao är i Eriksberg (på andra sidan älven) så får jag åka 09:30 färjan som man tar på 4 minuter över typ. Jag praoar i en buffé, café, pizzeria restaurang! Haha, ganska mycket olika grejer men det är väl bra? Och så är det bar. :) Men jag har inte mycket tid kvar nu så jag måste sluta blogga nu så bloggar jag mera i eftermiddag!

xoxo L

Big Brother

Om drygt någon halvtimma börjar Big Brother! Kollar ni på de? Så jag ska gosa ner mig i min säng och sedan kolla på The Walking Dead.
Idag är det ju numinering, alltså den första personen som kommer få gå ut ur huset! Jag tror typ att hon Jessica kommer åka ut, därför hon är så sjukt jobbig så det inte är sant! Hon pratar och lägger sig i hela jävla tiden! Ursäkta språket, men seriöst jag stör mig så mycket på henne jag tror ingen tycker om henne... Så jag tror, vill och hoppas på att hon åker ut!
Vem tycker ni borde åka ut?
xoxo L

Badat i olivolja

Har just badat i olivolja med lugn musik & tända ljus! Det behövdes verkligen kände jag! Bada i olivolja är nog något av det härligaste som finns! Har ni gjort det? Om inte så borde ni pröva det. Efter det tvättade jag håret & sedan smörjde jag in mig.
xoxo L

Kärlekshistoria

Jag har en fråga till er. Är det någon av er som har sett filmen En Kärlekshistoria? Om ni har det, vad handlar den om? Är den värd att se? Finns den att hyra i videobutik? Tacksam för era svar! :)


xoxo L

Outfit I want!

xoxo L

Kyrkan

Just nu sitter jag med Felicia, Tintin & Josefin i Oscar Fredriks kyrkan på gudstjänst och bara för att jag har tråkigt så bloggar jag! Haha, UDDA! Men normalt genom mig. ;) Jag och Felicia har inte gjort mycket än, men jag bloggar mera senare!

xoxo L

 


Träffa Felicia

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart ta på mig och fixa mig! Ska träffa Felicia klockan 15:00. Vi hade kanske tänkt träffa Theo (min kille) och hans 3 kompisar Isak, Albert & Calle! Jag har inte träffat hans kompisar än, men Theo har träffat några av mina.
Jag tänkte visa hur jag ser ut idag också! Medans ni gör det kan ni lyssna på samma låt som jag är besatt av! Eller ja, det är rätt många jag är besatt av men jag lägger bara in en! ;)


Rouge, H&M 49;- // Foundation powder, ?? // Mascaror, Åhléns ? // Pensel/borste, H&M 59;-? // Conceler, Åhléns 110;- //
Sweater, gina tricot 299;- // Jeans, ginatricot 399;- // Ring, gina tricot 10;- //
Facelook
xoxo L

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort