SORRY!

Hade en liten bloggpaus utan att säga det till er, sorry for that! Men igår/inatt var jag på en luffarfest hahaha, alla bara luffade runt och vi kanske var något 20-tal person, och vi åkte mot Haga och var där på en lekpark och "lekte" nej, men aa de var kul. Älskling och han kompisar var också med så det var mycket kuul! Runt 1 tiden gick jag med älskling hem och sov över hos honom, mys♥ Vi kollade typ ett avsnitt av "How I Meet Your Mother", theo försöker lära gilla mig det. Fast det lockar mig fortfarande inte, haha!<3 Men just nu chillar jag på musik och chicken nuggets med BBQ sås och garlic sås och jag väntar på Vikki också som jag ska vara med för hon äter just nu! Hon ringer nog strax, men vill bara berätta osånt! byye

xoxo L

FREDAy

Sitter nu i skolan och kämpar med den so skiten...
Fast det är skönt med lite raggae musik till!
Idag är det tre månader med min älskling! Jag tror inte det blir något som vi kan fira, eftersom hans klass ska ha konsert och jag kan inte komma på den... Och innan går inte heller tydligen... :/ Dock lite ledsen över det.. Men jag får fira det forever alone hemma då eller med en kompis... Haha, fast jag vet inte om vi kanske skulle sova över hos någon av oss eller inte så det blir väl lite film-mys i sådana fall! Ha en härlig dag!
osminkad tjej! :D
xoxo L

Nytt i garderoben!

Vart i stan med Vikki, och det blev ett linne och en långärmad tröja som fick följa med mig hem!
Romantiskt rosa linne, TESSIE 199:-
Marinblå -vitt randig Red Bird tröja, Bik bok 249:-
xoxo L

SO -lektion

Sitter just nu i skolan med Vikki och arbetar med en SO grej som vi ska skicka in till tidningen Metro!
I alla fall, efter skolan kommer älskling hem till mig direkt och vi kommer väl inte hitta på så mycket för jag ska på gymnastik sedan halv sju. Men nu måste jag arbeta jag skulle också be om ursäkt för att jag inte bloggade igår fast det var bara för att jag hade utvecklingssamtal rätt länge och jag "pluggade". Haha but byyye <3
xoxo L

Right now...

Kollar TV och lite sånt...


Dag 4. Lägg ut ett foto på vad du har i din väska.

.
.
.
Om jag inte är i skolan brukar jag ha med mig: mobil, plånbok, smink, kamera och borste!
xoxo L

Dag 3. Lägg ut ett foto på 3 saker du aldrig skulle klara dig utan.

.
.
.
.
PLATTÅNG
MOBIL
PENGAR

Nytt i garderoben!

Glömde berätta att igår var jag i stan med pappa, det kan jag säga att det var riktigt länge sen som jag bara var med pappa så! I stan fick jag mig köpt ett nytt linne och en ny sjal, jättesnygga grejer finns det i stan nu, speciellt på bik bok och gina tricot tycker jag!
Här är linnet och sjalen, tycker ni?
Får ursäkta dåliga bilder!
xoxo L

Duschat!

Har nyss duschat efter att ha städat/möblerat om i mitt rum! Snacka om att det var skit dammigt, euw! Men nu är det gjort och jag har fått  en ny 120 -säng, as härligt! Så nu ligger jag och softar i den med bra musik! Igår var jag bara med Felicia och Aida, vi gjorde allt möjligt, och jag var hemma själv hela kvällen också nästan så det vart chill! Men japp, inte mycket mer nu i alla fall. Senare i kväll blire bara BB i den nya sängen och äta ostbollar haha <3 Inte mycket mer än så händer, så hare bäst!
Tycks?
xoxo L

Vad har hänt med mig..?

Jag vet inte om jag är trött eller sur/ledsen över något... Jag har aldrig kännt mig såhär någonsinn, det är hemskt! Jag har inte mycket tala om så jag undviker bloggen tills jag mår något bättre! Kram<3


INGEN RUBRIK

Har mensverkar och orkar inte blogga just nu, har ni något förslag på vad man kan blogga om? Börjar bli trött på mig själv för att jag inte har någon bra fantasi ... Kom med förslag tack, så blir jag inspirerad! :D
xoxo L

@Sängen

Ska sova nu men vill bara att ni ska veta att igår var det fullt upp och jag hann verkligen inte blogga! Och idag hade jag konfa och sedan var jag skittrött..
jag tror jag dör nu. Måste sova. Natti<3
xoxo L


Gosar i soffan..

Ligger i soffan och myser, förlåt om jag inte har uppdaterat tidigare idag men jag har varit rätt trött och seg idag så har inte orkat. Kommentera gärna vad ni tycker jag kan börja skriva mer om, jag blir jätteglad om ni ger respons till min blog också! ;)


FIIIN MORGON!

God morgon alla läsare! Sol ute och jag är pigg! Detta blir säkert en härlig da'! :D
Jag håller på med detta inlägget så länge medans jag fixaar mig så jag får se om jag hinner lägga ut Dagens outfit! BRB!

Idag har jag....

Varit på IKEA och Beckebol (stavning) och kom precis hem. Jag fick ett nytt täcke och en ny sänggavel, och jag ska få en ny säng snart också! Så jag tar ett före och efter kort och lägger ut på bloggen när jag fått sängen osv.
Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och har inget mer intressant att säga. Idag ska jag också sova hos bejbe! Mm mm ;) Men vi hörs senare!
xoxo L

Helg!

Sitter och njuter av musik på mitt rum med facebook och cola! Jag väntar tacos som snart är färdig, yaaam! Sedan ikv så ska jag och 5 andra kompisar vara hos Felicia och ha en myskväll! Skönt och kul när det bara är tjejer också än killar! ;) Men jag bloggar mera sedan och visar outfit som jag ska ha på mig.
xoxo L

M*U*S*I*C ♫


Listen music

Tack så sjuukt mycket Felicia! Du fick mig söka på "Because I Got High" på spotify när jag kom hem och sedan dess har jag drogat den! Haha, så jag ligger och lyssnar på den nu haha. Jaa, lite drogpåverkad får man vara i musik! Men jag softish bara i min säng och imorrn har jag sovmorgon bara för att den första lektionen blir intsälld! GÖÖÖTT! Jag bloggar imorrn bitti också! ;) Fast nu måste jag sova så att ha det bra så hörs vi imorrn!
LÄNGTAR TILL SOMMARN! ♥
xoxo L

Dagens sötnosar blev...

Det var jättesvårt och välja! Med det blev....
Billy Sandkaka (Tim Berntsson)
Nelly Wittzäll!
xoxo L

Pluggar...

Typ någon här som kan något om "Åke Green"s uttalande? NEED HELP!
xoxo L

Dagen sötnos blev...

CHANELLE! :D

Lägg ut ett foto på dig och den/dom kompisarna du umgås mest med.

-
-
-
Underbara Felicia!♥
Elleganta Vikki!♥
Och Theo är väl mitt livs händelse! Han är min pojkvän, alltså då blir det ju vän också? Men ja, jag tillbringar mycket tid till honom också, älskar dig sjuuuuuuukt mycket så det inte går att uttrycka eller beskriva hur! LAAV JUUO!!♥ Puss!
xoxo L

Tjenamors!

Varit hemma ett tag nu! Har nyss ätit och duschat rakat mig, smörjt in mig osv.. Så sköönt! Nu om en stund ska jag typ tvätta bort sminket och ha en ansiktsmask och plugga lite so och no... BORING! Jag ligger verkligen efter i so:n vi ska vara klara med ett A4-papper på datan skrivet om "Åke Green" när han gjorde sitt uttalande när han predikade och sån shit.. Men jaa, nu måste jag nog skriva lite på den snart, och sedan ska mamma  ha Sticklubb med 4 kompisar som kommer hit och äter och stickar osv och då får man mycket gott! Haha! ;) Men jag bloggar mer snart/sen!

xoxo L

No special

Ska lägga mig snart, men jag tänkte att jag kunde göra ett snabbt inlägg på några rader! Idag har jag varit i skolan, efter skolan träffade jag älskling. Vi var hos mig och bara ville träffas några timmar innan min gympa! klockan 18 drog jag till gympan typ och Theo drog hem. Ja, inte mycket mer har jag gjort idag än varit hemma!
Vi gjorde handvolt på gympan idag och jo jag failade ett par gånger för jag inte kunde slanka tillräckligt när man var "uppe i luften" och aa... Men sedan gick det något bättre.
Vad har ni gjort idag? :) I morgon har jag konfa fast jag tror inte jag går eftersom det är typ nästan hela gruppen som har valt att gå på någon Jesusteater i 3 timmar! Och om man inte valde det fick man ha vanlig konfaträff och det kommer säkert bara vara jag och som kommer dit så I back away from that..! Haha. Men ska läsa en bok nu som vi läser i skolan så jag inte ligger efter (som jag alltid brukar göra). Sov gott!
Bild från i helgen! ;)
xoxo L

Första dagen i skolan

Just kommit hem från skolan nästan. Varit kul och komma tillbaka till en nybyggd skola med nya lokaler och allt! För vi har nämligen fått ha våra lektioner i vårat bibliotek, baraker och några rum över bamba! Det ha varit skitjobbigt, så nu ääntligen har vi fått tillbaka vårat riktiga place! Vi hade typ bara 3-4 lektioner idag som var rätt okej! Jag tyckte jag jobbade lagom fort och att jag hann med allt vi skulle! För förut har jag inte kunnat koncentrerat mig så bra i skolan... Men det gick bättre nu när man hade rymliga lokaler osv... Det gör faktiskt en stor skillnad bara det!
Men om vi inte pratar skola så sitter jag bara hemma just nu och vet absolut inte vad jag ska göra, för vi har ju inga läxor och det finns inget man kan jobba med hemma heller och jag orkade inte följa med några kompisar till stan bara för jag trodde jag kunde göra något hemma. Haha... Ja, jag får väl passa på bomba med inlägg då? :D
xoxo L

Schema vad jag ska göra nu/idag

12:30 Träna på våran gymboll
12:45 Ta på mig och fixa mig
13:15 Göra ett inlägg på min outfit
13:30 Smågrejer innan jag drar
14:00 Träffar jag säkert Kaj!
xoxo L

Dag 1. Lägg upp ett foto på dig själv

xoxo L

No life...

1. Namn? – Linn Veronica Valdaserides Olofsson
2. Ålder? – 14 (fyller år den 21/8)
3. Bor ? - Göteborg
4. Har du skilda föräldrar? – Nej
5. Husdjur? – Hamster
6. När är du född? - Den 21 Augusti 1997
7. Klass? - 8A ♥
8. När ska du sova ikväll? – I natt
9. Duschat idag? - Nej
10. Pussat någon idag? - Nej PUNKT PUNKT PUNKT!
11. Vad har du ätit? – Chips och cola.
12. Dagens klädsel? - Jeans, t-shirt med englands flagga-tryck på, blå sametts-munkjacka, strumpor och underkläder.
14. Vem pratade du med i telefon senast?- Älskling ♥
15. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?- Theo Rosén, (Mm ♥)

FAVORIT:
16. Film? - Typ Twilight filmerna, sex and the city och massa fler jag inte kommer på bara.
17. Mat? - Vet inte, ingen speciell bara det är gott.
18. Dryck? - Läsk
19. Ämne i skolan?- Tror typ svenska och hemkunskap... Fast egentligen inget.

SENASTE:
20. Fylle kyssen? – Hmm...
21. Gången du drack? – vet inte
22. Gången du spydde? - Lääängesedan!
23. Gången du var hög? - Never
24. Personen som såg dig gråta? - Mamma

ANTINGEN ELLER:
25. Svart eller vitt? - Svart I think, fast båda :)
26. Hund eller katt? - Hund
27. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på, gillar båda.
28. Singel eller upptagen? - Upptagen
29. Big brother eller paradise hotel? - Big brother
30. Choklad eller lakrits? - Choklad
31. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg?
32. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
33. Coca cola eller fanta? - Cola
34. Pizza eller kebab? - Pizza
35. Älska eller älskas? - Vet inte riktigt.
36. Leva eller dö? - Leva?

ANTAL:
37. Personer som sagt jag älskar dig? - Har inte räknat!
38. Gånger du haft minnesluckor? - Några gånger
39. Piercingar har du? - 4
40. Personer du saknar just nu? - Många
41. Gånger ditt hjärta brustit? - dont know

VEM:
42. Vill du kyssa nu? - Ja..
43. Hade du senast en msnkonversation med? - ingen aning använder inte min msn längre...
44. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ja
45. Förtjänar att dö? – Ingen förtjänar att dö

VAD:
46. Gör dig glad? - Att umgås med roliga människor, lyssna på musik,  dansa och mycket mer.
47. Gör dig ledsen? – T.ex. när folk dömer än utan att de känner personen, falska människor, att bli sviken och när man förlora någon.
48. Vad vill du helst göra nu? - Börja livet som 18 åring!
49. Vill du ha nu? - Sommar! ♥
50. Längtar du till? - Framtiden :)
51. Är det bästa som har hänt dig? - Mina vänner, älskling & familjen.

HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - Alla är fina på sitt sätt.
53. Hånglat med nån som du älskat? - Ja
54. Hånglat/kysst nån snygg? - Ja
55. Varit kär? – Ja
56. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - Om jag har? Haha ja...
57. Pussat en tjej? – Ja
58. Gjort bort dig? - Det är det som är innehållet på mig...
59. Druckit alkohol? – Ja
60. Lurat någon? - Ja?


Snear på livet just nu...

Sitter och lipar efter att har varit ute med Kaj och Felicia och massa fler... Och varför jag lipar just nu är för att jag inte fick sova hos älskling när jag kom hem runt 23 och frågade så jag blev typ tvär sur och ledsen eftersom vi inte har setts på typ 2 veckor, eller ja vi har typ setts 3 snabbisar men det kallar jag inte umgås eller så rättare sagt typ mötit varann. Men ja, jag ska undvika och deppa bloggen till botten så borde nog inte blogga när jag mår som sämst.
puss.

I just wanna know it!

Svar: Vem Victoria är det vill bara veta! Känner många Viktoria! Haha♥
Svara gärna du som kommenterade! :D
xoxo L

RUBRIK

Jaa hallååj!
Har nästan nyss kommit hem och ska strax "sova" eller ja, gosa ner mig i sängen. Jag har typ varit ute hela dagen typ så är svintrött efter att ha varit sjuk också.
Först var jag på promenad, sedan träffade jag Aida och då hälsade vi på Felicia på hennes prakikplats, efter det hälsade vi på älsklingens praktikplats, haha omg... Jag orkar inte berätta det "roliga" för ingen fattar min och Aidas torra humår ändå typ... Sedan åkte vi till min praktikplats för att säga hejdå och att jag har varit sjuk, och då blev vi bjudna på en varm choklad! Så satt vi i solen på uteplatsen, pratade och njöt utav vårsolen!
Sedan åkte vi en omväg hem typ, alltså från Eriksberg typ till Nordstan den vägen sedan till Järntorget och bytte spårvagn och åkte dit vi bodde.
Sedan ringde vi Bianca, och hon var tydligen med Antonia och Vilja så då träffade vi dom en stund med Felicia, sen skulle jag hem och äta...
När jag kom ut hade Bianca, Vilja och Antonia åkit hem så då var jag med Aida & Felicia, vi ringde en som heter Lukas och var med honom sedan var Aida tvungen att gå hem och Lukas åkte till Fiskebäck. Sedan så tänkte jag och Felicia träffa Kaj (Emilia) Men då skulle typ jag hem och Felicia var fö trött så det blev inte av.
Så i morgon ska jag kanske träffa Kaj eller Felicia med några andra säkert... Jaaa, detta blev ett långt inlägg men det var väl 3vligt? :D
Är skittrött nu så jag säger väl gonatt och sov så gott nu!
PS: Börjar lägga ut kort från och med i morgon! :D
xoxo L

Underhållning under hela Mars för er!

Hej där!
Jag tänkte göra en liten kul grej om mig själv i bilder varje dag som jag skriver i ett inlägg! Efter allt det som står här nedanför kommer jag ta kort på så ni får se lite mer om hur jag är som person! Det kommer bli kul för både er och mig!
Dag 1. Lägg ut ett foto på dig själv.
Dag 2. Lägg ut ett foto på dig och den/dom kompisarna du umgås mest med.
Dag 3. Lägg ut ett foto på 3 saker du aldrig skulle klara dig utan.
Dag 4. Lägg ut ett foto på vaddu har i din väska.
Dag 5. Lägg ut ett foto på det bästa du vet.
Dag 6. Lägg ut ett foto på ditt tur nummer.
Dag 7. Lägg ut ett foto på ett ställe du tycker väldigt mycket om.
Dag 8. Lägg ut ett foto på en kompis du har kännt längst.
Dag 9. Lägg ut ett foto på ditt rum.
Dag 10. Lägg ut ett foto på dig själv som allt var som perfekt.
Dag 11. Lägg ut ett foto på din facebook-profil.
Dag 12. Lägg ut ett foto på ditt favorit klädesplagg.
Dag 13. Lägg ut ett foto på din hemskärm och låsskärm på mobilen (om du har iphone).
Dag 14. Lägg ut ett foto på din utsikt från ditt rum.
Dag 15. Lägg ut ett foto på din klass.
Dag 16. Lägg ut ett foto på den senaste personen du träffade.
Dag 17. Lägg ut ett foto på ditt husdjur.
Dag 18. Lägg ut ett foto på något du haft sedan du var liten.
Dag 19. Lägg ut ett foto på hur din garderob ser ut.
Dag 20. Lägg ut ett foto på din favoritblogg.
Dag 21. Lägg ut ett foto på din drömstad.
Dag 22. Lägg ut ett foto på ditt favorit djur.
Dag 23. Lägg ut ett foto på 3 grejer du ogillar med dig själv.
Dag 24. Lägg ut ett foto på dig själv som du tycker är pinsamast.
Dag 25. Lägg ut ett foto på något som äcklar dig.
Dag 26. Lägg ut ett foto på den/dom du älskar mest.
Dag 27. Lägg ut ett foto på dig själv utan smink.
Dag 28. Lägg ut ett foto på en kompis som du kan vara dig själv med all the time.
Dag 29. Lägg ut ett foto på vad som helst.
Detta kommer nog bli kul, eller vad tycker ni? ;)
Och ifall någon frågar, så är svaret JA NI FÅR KOPIERA DENNA UNDERHÅLLNINGEN TILL ERA BLOGGAR! :)
xoxo L

Promenad

Har nyss slöat lite och funderat på att gå ut på en promenad! Jag behöver verkligen frisk luft nu, och det är värsta vår vädret. Men jag lägger tyvärr inte upp så många bilder som ni har märkt men jag har ingen ork till att göra det när jag är sjuk och ändå ser förjävlig ut! :D Men vi hörs!
xoxo L

Mår jättedåligt

Hej på er!
Jag mår verkligen inte bra! Jag har ont i halsen, fryser, täpt, snuvig och ont i huvudet! Ååh, vill ju gå imorrn på praon när det ändå är sista dagen, men jag tror inte jag går annars kommer allt bara bli värre!
Jaja, det är i alla fall inte ofta som jag är sjuk så någon gång är man ju det, och jag är glad att det inte är magsjuka eller något sådant!
Älskling är också sjuk :( Och vi har inte träffats på mer än en vecka så jag saknar honom verkligen jätte mycket nu! Hade tänkt kolla på Big Brother sedan, och efter det typ Elsas Värld har inte kollat typ på dom 4 senaste avsnitten! Och varje torsdag på mobilen kollar jag på SVT Play på Dubbelliv! Haha, den är lite töntig och så, men jag gillar den faktiskt! Så mobba inte... Men ha det bra så bloggar jag mera imorrn!
En liten suddig och oseriös på mig och älskling! <3
xoxo L

Ser man headern? Den ska se ut såhär.


Sjuk!

Wäää, detta är inte roligt! Ja, jag är nu sjuk, jag blev det igår typ efter praon. Eller ja, jag hade inte könnt mig så bra igår alls men jag gick och jobbade ändå.
Sen när jag var hemma sov jag typ 3-4 timmar. Sen kollade Big Brother och sov. Jag har vaknat minst 6 gånger inatt och gått på toa, snytit mig, ätit halstabletter osv... Och jag är så täpt i näsan också, och då är de ju svårare att sova när man måste ligga med huvudet 1 meter upp typ...
Men jag mår en aning bättre, och jag ska strax äta. Pappa ska beställa kebab tallrik till mig och min lillebrorsa som har varit hemma idag från skolan. Fast nu är jag rätt trött så bloggar väl kanske senare om jag orkar... Aja, hoppas ni andra är friska och krya! Bye♥
xoxo L

SVAR PÅ KOMMENTARER!

Svar: Hej Karro! :D Ja det är jätteroligt! Tränar på Tisdag klockan 18:30-20:00 i Sannaskolans idrottssal! Ja, jag går i Kennedy! ;) Men jag vet att du tränar efter Max på måndagar i GS hallen? ;) Eller? Var sjuk igår och är det idag också! :( Kram♥
Svar: Hej där! Ja, det tycker jag också! :D Haha, jag ser att jag har en header..? :O Gud vad konstigt, fast när jag ska kolla på min blogg på mobilen så är det inte någon header.. :/ Ska försöka fixa den! ;) Kram!
Svar: 3vligt. :)
xoxo L

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort